Find en intim kontakt i
dit område ❤️
Mand
Kvinde
Medlemmer gennemgåes manuelt for at sikre virkelige kontakter
Mere end 1000 nye medlemmer hver dag
Sikker forbindelse - takket være SSL-kryptering

100% screenede profiler - ingen falske profiler!

Erfarne kundeservicemedarbejdere gennemgår hver enkelt profil, herunder billeder, i detaljer og afviser konsekvent ansøgninger.

100 % opdaterede og aktive profiler

Alle profiler, der ikke har været aktive eller logget ind i længere tid, bliver automatisk usynlige! Med andre ord: Alle profiler er opdaterede, der er ingen døde kroppe!

Find sikkert: Høj databeskyttelse!

Find sikkert: Høj databeskyttelse!

Datasikkerhed er en topprioritet for os. Fra ansvarlig håndtering af kundedata af kvalificerede medarbejdere til strenge tekniske beskyttelsesforanstaltninger - såsom SSL/TLS-kryptering af data til overførsel via internettet - gør vi alt for at opnå det højeste niveau af datasikkerhed. Det er en selvfølge, at der ikke finder nogen ukorrekt overførsel af data til tredjemand sted!

Beskyttelse af privatlivets fred

Privatlivets fred er vores højeste prioritet hos intimkontakt.dk. Det er op til dig at beslutte, i hvilket omfang du vil afsløre din identitet over for andre medlemmer. Din profil kan kun ses af andre deltagere i det beskyttede medlemsområde; søgemaskiner (f.eks. Google) kan ikke finde din profil eller dine billeder! Ingen vil kende din e-mailadresse, da kommunikationen foregår via vores interne kommunikationssystem. Desuden vil din profil kun vise et meget specifikt udvalg af de oplysninger, som du giver os.